Sovrummet i varm minimalism

Jag har haft lust att göra om i sovrummet sen ett tag.. rensa undan, förenkla och ta bort.. precis som jag börjat göra på nedervåningen. Ville få in dem där varma minimalistiska känslan även i sovrummet.,

Så jag har hållit på här på förmiddagen..mellan tvättladdningar, sprungit upp och ner.. ställt möbler i källaren.. dags att sälja lite igen tror jag. Så skönt när man får in den där luftiga känslan och plats att andas igen. Oftast handlar det nog mer om att ta bort saker snarare än att köpa mer som skapar den känslan man vill åt..

Har hällt mig till en lugn färgskala som jag vet att jag trivs med; vitt, sand, svart/antracitgrå och lite mörkbrunt trä som värmer.

Känns så skönt och fräscht.. vad tycker ni om min förvandling av sovrummet?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.