Midjeväskans återkomst

Man ska aldrig säga aldrig.. inte sant? Fast jag är rätt säker på att det inte bara är jag som faktiskt svor på att aldrig mer bära midjeväska.. men hey tjiiiii fick jag för nu har jag precis köpt en och är glad som en unge på julafton. På eBay rankar den skyhögt bland sökningarna så det ör bara att acceptera. Midjeväskan är återinförd.

Faktum är att den är ganska så perfekt till min Olympus kamera.. så jag fattar om den går extra hem hos bloggare.. kuvertväskorna och miniväskor går bort för där ryms ju inte kameran..
jag hittade denna från FILA som jag gillar. Ja det är inte Supremes vrålsnygga i samarbete med LV men hey den duger ganska bra på andraplats!

Jag bär den gärna snett över.,

Men även så som det är meningen att de ska sitta.. bara att variera lite då och då.,

Du hittar den här i Stockholm hos Urban Outfitters

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.