Tattoo numero dos i Alicante

Nummer två sitter nu på plats och tanken är att det ska bli tre stycken totalt.. alltså tatueringar..
den första gjorde jag för lite mer än en vecka sedan på söder i Stockholm och tatuering nummer två gjorde jag här i Alicante. Jag hade vägarna förbi.. de har en liten men superfräsch och proffsig lokal inne på Centro Comercial Gran via ( på nedersta planet) 40 € för en liten tatuering..piercing 20 €..

Det går ju en köldknäpp över hela europa så vi hittar på grejer som inte har så mycket ned strand och sol att göra.. som tex tatuera sig.. haha, dricka café con leche och äta tapas..
Så vad tror ni det blev denna gång?

En sol så klart.. kan inte leva utan solen och tänkte att den kan vara bra att bära med dig överallt för ibland måste man helt enkelt vara sin egen sol.. eller hur?

Hittade så sköna socksneakers här nere med.. perfekt när man promenerar runt stan..

Vi blev tipsade om ett jättemysigt tapasställe som barnen älskade.. enkel men så vällagat och gott. Sen sprang vi även förbi en kyrka som hade välgörenhetsloppis och vi köpte lite grejer. Så himla fint initiativ. Mysigt när man bara tar dagen som den kommer.. ingen stress bara umgås på riktigt♥️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.