Enkla sätt att skapa vardagsmys

Mitt i veckan dagen.. lillördag.. en dag att mysa lite extra eller? För mig är alla dagar lite detsamma.. spelar inte så stor roll om det är fredag eller måndag.. jag vill njuta lite varje dag och egentligen är det ganska enkelt att skapa små stunder av njutning, mys eller lyx. Vad man nu vill kalla det. Livet är ju idag, varför samla ihop allt man ska njuta till sen, till helgen, till semestern? Vi väntar för mycket och njuter för lite varje dag..

Ett enkelt sätt att njuta lite mer är att duka lite fint, kanske köpa blommor och tända ett ljus..

Skära upp lite salami och ta ett glas vin medan maten lagas..
Spela roll om det är falukorv i stekpannan.. lovar att den kommer smaka så mycket bättre i stearinljusets sken.
Klyschigt? Ja som bara den.. men vet du vad? Livet är lite av en klyscha och inget skapar mer stämning än dämpat ljus och mysig musik i bakgrunden.

Ikväll blev det ett glas rött för oss så snygga vinkylaren från Puik fick agera vas istället.. funkar det med. Inte så noga med detaljer på det sättet.

Att ge varandra komplimanger och kramas mycket är även det ett sätt att mysa och njuta mer i vardagen, skapar härliga endorfiner som är så viktiga.
Låsa in sig i badrummet och skapa en stund för sig själv, skrubba, smörja och se sig själv en stund. Detta är små saker som förgyller min vardag. Enkla men himla viktiga.

I övrigt så har jag gjort klart den där katalogen jag nämnde tidigare. Över 100 produkter har jag matat in och skapat en helt egen mall i mitt publiceringsprogram. Tuggat på som satan och nu är den klar! Så jäkla skönt när man får flyt! Eller hur..?

Puss på er och glöm inte att njuta en smula ikväll och varje kväll. Baci💋

27 thoughts on “Enkla sätt att skapa vardagsmys

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.