Mina favoriter för vintertrött hy!

Jag är nog inte den enda som känner av vintertröttheten just nu.. kanske främst i hyn. Min hud gillar verkligen inte vinterhalvåret med torr elementluft och iskall kyla.. men jag har några knep som håller mina ben silkeslena även på vintern så jag tänkte dela med mig av mina favoriter..

För det första vill jag säga att jag föredrar så naturliga produkter som möjligt.. ni som läst här ett tag vet att jag brukar prata om skinfood.. och jag gillar tanken att man i princip ska kunna äta sin hudvård. Om du inte kan äta den varför vill du ändå få i dig den genom huden tänker jag..

Så min favorit för 100% fukt är en aloevera gel, gärna med 99% aloevera. Kolla procentsatsen på produkten.. står det sist så innehåller den minst av det, står det först så innehåller den mest av den varan. Inte ovanligt med produkter som innehåller 2 % aloevera.. dem vill vi inte ha..

Som kroppsolja använder jag en svart kumminfröolja.. även kallad Nigella. 100% bara kallpressad olja som doftar varmt och kryddigt. Den gör under för mina ben. Jag använder mitt egna märke från Gröna Gredelina men det finns säkert andra märken på typ hälsokosten om man hellre vill ha det och för att jag vill att ni ska veta att jag inte skriver det för att sälja mer av mina egna varor utan för att jag genuint tycker om oljan.
Jag brukar även blanda ut denna olja med en fet lotion från apoteket med 50/50 och det blir perfekt! Oljan går in lätt och snabbt och man får superfin lyster.

Som handcreme gillar jag bland annat Jurlique. Doftar gott och fräscht av citrus.

Så iväg och smörj så ni får till ett riktigt fint glow..
Glöm inte att skrubba benen ibland också för att bli av med allt gammalt och grått!
Puss💋

18 thoughts on “Mina favoriter för vintertrött hy!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.