Parisian interior – fixa stilen

..tänkte att vi spinner vidare på gårdagen tema med Parisian style. Klädsmak och inredning brukar ju gå hand i hand och jag är inget undantag.. så vad sägs om ett inlägg i att inreda á la parisienne? Ska vi köra?

Precis som klädstilen så är inredningen avslappnad och enkel, lite nött, mycket charmig, fylld av konst, tidningar, böcker och torkade blommor. Kanske man kan kalla det boheme romantic chic?
Lite som denna hörna hos mig.. lite glam blandar med vintage vaser, konst och tidningar..

Möbler får gärna vara second hand blandat med någon designpryl, inte för perfekt och inte för tillrättalagt. Konstnären i mig älskar detta! Självklart skadar inte lite fiskbensparkett, franska balkonger och stuckatur he he..

Missmatcha som med guldramen mot furubänken. Jag har liknande i min wic som ni kunde se i mitt inlägg igår
Det finns massor med second-hand skåp som väntar på att bli räddade.. kolla tex Jeanne Damas och hennes brandskadade skåp..så klart med torkade blommor och loppisfyndade vaser på. Så charmigt men framförallt kan jag tycka att det är himla befriande.. skön kontrast mot allt det perfekta och tillrättalagda inredningsbilder som man nästan tröttnat lite på vid det här laget.. eller vad tycker ni?

På bilderna ovan kan ni se vad jag inspirerats av när jag gjorde om mitt vardagsrum..bilden till vänster är från en lägenhet i Paris och den högra är från mitt vardagsrum. Jag ville fånga den känslan och jag blev nöjd. Fokuserade på färgerna och materialen och blandade ihop en egen känsla. Så visst kan man få in lite Paris även i hemmet även om man bor i ett hus söder om Stockholm eller hur?.
Hur gör ni? Inreder ni som ni klär er?
Jag har njutit av min söndag i solen, promenerat, fikat, köpt blommor.. sånt som hör helgen till.
Kram på er och tack för att ni varit så fina och snälla mot mig nu när jag varit veckans blogg.
Glöm inte att gå in och följa mig här och på instagram @Linapaciello om ni vill fortsätta se mina inlägg. Vore jätteroligt!

Varm kram🌻

13 thoughts on “Parisian interior – fixa stilen

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.