Ett rutigt fynd!

Glädjen över att göra ett fynd.. måste dela med mig med er! Ni vet hur jag skrev om hur man blir ett vintageproffs här Nu har jag följt mina egna råd och igår på en vintagerunda hittade jag denna rutiga skönhet!

Den sitter helt perfekt på mig som om den vore skräddarsydd.. men sen så är ju Tiger rätt så duktiga på sin sak..

örhängena var ni några som frågade om, sök ”tortoise earrings plastic” på EBay eller Etsy så borde ni hitta!

Man kanske kan tycka att det är väl bara att gå in på Tiger och köpa en ny kavaj… och visst kan man väl det om man vill men det är liksom ingen utmaning tycker jag.. jakten är ju halva nöjet, miljöaspekten den andra och ekonomiska den tredje! Sen vet jag inte om de har denna modell längre.

Jag sprayar och rengör alltid med min desinfekterande och uppfräschade ull och cashmere spray från Gröna Gredelina. En produkt jag tagit fram och som jag tokälskar. Vet inte hur många gånger den räddat mina kläder när jag inte hunnit tvätta. Den finns här: https://gronagredelina.se/produkt/cashmere-ull-spray/

Nu ska vi ut i solen och njuta!
Kram på er🤗

24 thoughts on “Ett rutigt fynd!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.