Spretigt ska det vara!

När måndagen är slut ser man ut lite som blommorna där, lite sneda, spretiga och tilltufsade.. kunde ändå inte motstå dem.. vårligare tecken får man leta efter..
Så mysigt när kvällssolen ligger på.. det har alltid varit min favorit timme.. that golden hour

Tar en apelsinjuice spetsad med ingefära och massa mynta innan middagsfix..

Idag blev det tragglande på kontoret., en av mina större återförsäljare har bytt system, ska starta webbshop med. Blir nog stort, kan inte säga mer just nu tyvärr men för mig innebär det just nu att alla mina produkter ska in i deras excelfiler med alla artikelnummer, streckkoder mm. Traggel som sagt och ögonen går i kors, håret på ända.. men jag lyfte på locket på isburken för att fylla den med is och hittade vad..?

….plopp!!! Från Halloween eller nåt.. jag vet inte och bryr mig inte heller! Precis så är det ju ä, plopp så var måndag över och jag har fått massor gjort! Imorgon blir en mycket mjukare och trevligare start på dagen. Men det tar vi då mina darlings.
Njut av kvällen och klappa dig på axeln!

Varm kram🌻

5 thoughts on “Spretigt ska det vara!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.