The Nest, en takpool i Stockholm & Hello Glow

Idag firar vi att det officiellt är vår!! Hur underbart är inte det?! Jag började min morgon med glow.. ja bokstavligt talat.. Hannah Sjöström lanserar sin nya bok Hello Glow och bjöd in till en jättemysig frukost med härlig skinboostande mat och juice högst upp i Downtown Camper, The Nest.
Med klarblå himmel, firade vi både bok och vår!
Så stolt och glad för Hannah..fantastisk bok..
(nr 2) Ett hett tips till alla hudnördar😍🙋🏻‍♀️
Apropå hudnördar så fick jag det bekräftat.. eller, det visste jag egentligen redan men på plats fanns även Collacen som gjorde hudskanning för att mäta kollagenhalten i huden och hon sa att jag hade otroligt mycket kollagen i huden för min ålder och att det märktes att jag jobbar mycket med huden, mao en hudnörd. Men så kul att mäta och se att allt som man gör med mat, ipl, kosttillskott mm faktiskt ger resultat.

Av alla på frukosten så var jag den enda att hoppa i poolen uppe på takterrassen, solen kom fram och jag njöt för fullt. Efteråt sa Hannah att de andra nämnt mig och sagt något i stil med.. ”jo men hon är ju italienare, duktig på det här med att njuta..” vad glad jag blev, för det stämmer ganska bra..
Jag hade lätt kunnat rusa vidare.. bråttom till nästa grej som alla andra.. men istället valde jag att njuta av stunden jag fått serverad. Till fullo♥️ Det gjorde min dag.. så viktigt detta att stanna upp och njuta lite mera. Alla säger det men gör man det?

Detta var mitt sätt att fira vårdagjämningen och jag hade nog inte kunnat göra det bättre. Vilken magisk utsikt det är där uppe! Jag som älskar takåsar blev ju lätt lyrisk.

Min spaväska blev dessutom extra tung av alla fantastika glow-produkter vi fick. Ska kika närmare på dem sen. Passade på att fixa iordning mig i relaxavdelning..

Som jag sa igår.. vissa dagar tragglar man excelfiler och andra är som idag.. upp och ner. Livet. Det gäller att ta tillvara på det♥️

1 thoughts on “The Nest, en takpool i Stockholm & Hello Glow

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.