Kollagenfrukost – en boost

Vaknade med sådan himla boost idag! Känner mig så pep, kanske på grund av solen, eller att influensan lättat, kanske Glow frukosteventet igår.. förmodligen en mix av allt ovan.. imorse tog jag mitt morgonkaffe och började bläddra i Hannas nya bok som jag fick igår.. Hello Glow, en bok om hudvård och att skapa lyster. Vem vill inte det liksom..? Jag läste och bläddrade och helt plötsligt hade jag dukat fram detta..?😂

Blev så peppad att fortsätta och ta hand om mig själv på bästa möjliga vis. Tänkte att jag kanske kan skicka vidare lite pep till er där ute♥️

Det blev ju faktiskt första vår frukosten.. och nu kan vi snart börja njuta på riktigt.. och tänk att i år har jag ju våra pardörrar i köket.. längtar tills vi kan öppna upp dem och äta inne fast ute.. med solkatter på golvet!

Det är vår tid nu, läst hur du vill, bägge funkar.. jag testar även lite av produkterna jag fick i igår på frukosten.. fastnade speciellt för denna ekologiska highlighter från Hyntbeauty. Kom i så fin förpackning med. Extra roligt då. En söt rulle med puder och pensel ♥️Love!

Jag tar alltid några droppar av min Nigellaolja där jag vill highlights. Det blir lyster utan glitter som jag gillar.. idag blandade jag Hyntbeauty med Nigella.. Wow!
Sen tog jag min kollagendrink från Collacen tillsammans med jordgubbarna och en rawboll jag gjord på blötlagda fikon, jordnötssmör rullade i cashewnötter med lite havssalt. Mums!

Hoppas ni känner er peppade och inspirerade till att ta hand om er själva lite extra,, annars rekommenderar jag boken!
Kram!

3 thoughts on “Kollagenfrukost – en boost

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.