Terra cotta goes peachy – en dagens

Mitt humör går i färger..jag ser saker och känslor i färger.. gör ni också det? Just nu ser jag alla toner av bränd terracotta till ljus aprikos. Längtan efter sol och varma toner kanske gör sig till känna i form av ett sug av en viss färg..

Idag var en sån himla bra dag på alla sätt. Allt blir så mycket lättare med blå himmel inte sant?

Älskar mina Wrangler jeans för övrigt!
Var förbi blomsterbutiken och letade efter blommor i aprikos ton så klart..

Hade sånt flyt idag och vad gör man då? Hoppar i en fontän så klart, gör en Ekberg.. vad gör det om det är mer snö än vatten i den..?

Jackan är väldigt speciell för mig.. den hade min pappa på 70-talet när han först kom till Sverige och hans polisonger var långa och krullet större än alla i Jackson five tillsammans. Ibland plockar jag fram den♥️den ger mig alltid bra vibbar!

När jag kom hem satte jag blommorna i vatten och hällde upp lite bubbel för att matcha humöret.
Det blev aprikosa franska tulpaner🍑

Här kommer detaljer för dagen:

Solisar: gamla Le Specs
Sheperd jacka; pappas gamla fr 70-tal
Polo: Mango
Jeans: Wrangler
Väska: gammal LV

Puss på er och njut av kvällen♥️

3 thoughts on “Terra cotta goes peachy – en dagens

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.