Perfekta bloggkameran!

Jag har äntligen hittat den perfekta bloggkameran! Och ännu bättre är att den matchar mig i lite retrostuk och den är lika snygg som den är bra.. det är det som kallas design..
I samarbete med Olympus Sverige har jag fått testa denna lilla snygga kamera och jag älskar den!

Lite som julaftons morgon när man fått en ny leksak.. alla ni som fotar mycket kan nog relatera..
Vad jag gillar mest med denna kamera som är Olympus nyhet; Olympus PEN E-PL9 är (förutom att den är så snygg) är:

– Att den är så liten och behändig, jag har ju en stor kamera med men ärligt talat är det inget jag släpar med mig till vardags.. denna däremot är perfekt i handväskan och det gör inget om den ligger framme på restaurangbordet..snarare tvärtom.. haha
– enkelt att ta grymma bilder genom antingen autoläget eller olika scenlägen där valen görs på touch-skärmen
– Man kan använda olika art filter
– selfie-skärm dvs displayen går att vinkla så du får perfekta selfies
– Att man enkelt kan fjärrstyra kameran via mobilen om man inte har någon som kan ta fotot just då.. så slipper man tjata på man, barn och snälla mammor. Riktigt bra för relationen mao ♥️hahaha
– filmar i 4K
– inbyggd blixt

Men ännu bättre är att det är så himla enkelt att föra över bilderna /video till mobilen. Jag är oftast omväg någonstans, halvt på språng och sköter både blogg och instagram från mobilen. Så himla smidigt med att dela bilderna direkt till din smartphone och på sociala medier tack vare både wifi och bluetooth i kameran ♥️

Den här lilla godingen tänker jag ta med mig till New York när vi åker snart och det kommer bli perfekt! Om ni känner er sugna på att köpa en eller något annat hos Olympus så kan ni använda kod LINA20 så får ni 20% i hela deras shop (förutom PRO) erbjudandet gäller bara 23/3-25/3 så passa på för denna kamera är verkligen bloggarens bästa vän♥️

Kod LINA20 var det och denna kamera och flera andra hittar du här

5 thoughts on “Perfekta bloggkameran!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.