About last night – Ideal of Sweden på Berns

…så igårkväll var kul, Ideal of Sweden lanserar i flera länder och det firades ordentligt på Berns och jag passade på att testa min nya kamera från Olympus i nattläge. Den är ju så bra kameran.. ja menar det ör inte många kameror man orkar ta med sig ut en kväll på stan.. men denna funkar!
Jag testade även att fota med blixt. Ja, ni läste rätt. Jag brukar oftast fota med dagsljus och med stativ när det blir lite mörkare för jag har velat undvika blixtens skarpa effekt. Men har ni sett trenden med att fota med blixt kommit tillbaka? Eller så är det bara fotodetaljisten i mig som märker sånt… anyway detta är fotat med blixt på 0- läge.
Om du är nyfiken på den perfekta bloggkameran så finns den här och med min kod LINA20 får du 20% rabatt fram till den 25/3. Du kan läsa mer om kameran i mitt tidigare inlägg.

Körde all in på disco.. älskar min jeansdress ♥️och älskar vilket glow jag fick av behandlingen jag gjorde på Derma Clinic.. ska berätta mer om dem sen.. men jag gjorde en askungebehandling.. bara namnet liksom. Säger ju allt!

När vi kom till Berns var det dekorerat sååå fint med vackra blommor som matchar några av Ideal of Sweden nya mobilskal. Blommorna kom från fantastiska Elite Floral så klart. Underbara! Bilden nedanför är tagen inne på Berns och deras photohörna för kvällen där de gjorde dessa roliga klipp..

Så nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och nytt mobilskal.. jag valde detta röda marmorerade.. vad tycker ni? Visst är det snyggt?
Det bästa med kvällen var nog ändå Ideal of Sweden’s initiativ att skänka 100kr till en skola i Colombia för varje foto som las upp på Instagram! Marknadsföring när den är som bäst♥️självklart la jag upp ett foto för att visa support.

Nu blir det gym för mig och sedan en välgörenhetslunch som ett par vänner håller i till förmån för utsatta barn i Venezuela ♥️
Hoppas ni får en härlig lördag. Kramar i mängder.

Mitt skal hittar du här

1 thoughts on “About last night – Ideal of Sweden på Berns

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.