Välgörenhetslunch – alla kan göra något

Alla kan göra något, även om det är litet.. idag åkte vi till en välgörenhetslunch till förmån för extra utsatta barn i Venezuela. Samtidigt som vi fick en mysig och genuin stund med mat och musik så samlades pengar in för ett gott ändamål av Juntos dibujando sonrisas. Fin start på helgen.

Små saker som kan göra stor skillnad för någon annan. Vi gick med barnen. Tycker det är viktigt att de får vara med på sånt.

Earthhour var det idag med.. har ni koll på det? Släckt några lampor? Vi hade släckt flera timmar och stängde ner.. i en av butikerna vi var inne i idag hade de bara tända stearinljuset. Lite fint. Bra att det uppmärksammas. Att vi alla återigen kan göra något, även om det är litet.

..hoppas er lördag varit fin, mjuk och gosig.
Kramisar i mängder💗

1 thoughts on “Välgörenhetslunch – alla kan göra något

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.