Askungebehandling

Jag lovade er att berätta mer om askungebehandlingen jag gjorde i fredags och här kommer det..
..så här är det, jag har en gammal solskada/brännskada under bysten som har gjort huden väldigt tråkig, liksom förstorade porer och jag har tillochmed gjort en biopsi för att ta reda på vad den ledsna, bubbliga huden berodde på. Till svar fick jag att jag hade minskad kollagenproduktion just på det området där huden skadats..
Det hade ju kunnat vara värre och för det är jag tacksam.. men nu när jag visste vad det handlade om så kunde jag även attackera problemet. Nedan ser ni boven.. precis där baddräkten är skuren under bysten.. där har vi problemet just nu.. suck.. men shit vad jag njöt dessa soliga dagar så ska inte klaga! Hahaha

Nu är det så att det har öppnat en ny klinik i närheten där jag bor, Älvsjö som heter Derma Clinic Stockholm. De specialiserar sig på just avancerad medicinsk hudvård. Tillsammans med dem ska vi se vad vi kan göra åt mitt problem och vi kommer att mixa lite olika behandlingar för att uppnå bäst och mest effekt. Så jag tänkte hålla er lite uppdaterade mellan gångerna och vad jag gör.

Första behandlingen blev en helt ny behandling de har som kallas askungebehandling, väldigt poppis over there.. Madonna mfl kör tydligen den. Den het NIR om jag uppfattade det rätt. En helt naturlig behandling som värmer upp huden underifrån till 42 grader för att aktivera allt gottis i huden.

Hassan som öppnat salongen är hudläkare och ett riktigt proffs på sitt område. Tillsammans med hudterapeuter och estetister skapar de ett himla stabilt gäng. Känns tryggt med andra ord. Håll tummarna nu att detta kommer att funka så lovar jag att inte bränna mig mer i solen. Hoppas ni vill följa med på detta och tveka inte att fråga om det är något ni undrar över.
Om du bor i Stockholm och önskar göra någon behandling hos dem, så får du 20% rabatt under mars och april med kod LINA20. De har allt möjligt, hårborttagning, ipl, hudföryngring, ta bort ärr, pigmentfläckar men även fillers och sånt för dem som vill.
Så passa på. De ligger precis nedanför pendeln vid Älvsjö station. Tar 7 min från stan.

Stor kram

1 thoughts on “Askungebehandling

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.