En äggstra mysig frukost

Påsken fortsätter i ganska lugnt tempo… vi börjar dagen med mysig frukost.. bland annat en smoothiebowl på mandelmjölk, banan, hallon. Toppad med valnötter, linfrö och jordgubbar.

Äggröra med havssaltflingor och mera frukt..

Målade äggen lite grann, det är alltid kul.
En väldigt hälsosam frukost.. man behöver inte äta onyttigt bara för att det är en högtid.. om man inte vill. Jag är mer för att fira med lite mer hälsosam mat, sånt som jag mår bra av både när jag äter den och efteråt.
Jag äter väldigt hälsosamt generellt över hela året men just nu känner jag ett extra flow.. känner mig otroligt inspirerad och förhoppningsvis kan jag sprida lite inspiration vidare till er.

Idag är gymet stängt men igår (bilden från igår) var vi där extra länge eftersom det var långfredag så körde vi extra långt pass. Men idag åker vi till landet för lite frisk luft och för att ära mammas goda mat. Barnen har gått äggjakt i trädgården. Vi tar alltid det efter frukost på påskafton. Traditioner. Livet. Familjen. Mys. Små saker som betyder något och får en att må bra.

Älskar lov och helgdagar så man får mer tid för familj och att ta hand om sig själv. Har bokat in en del rena hälsodagar framöver med som jag verkligen ser fram emot. Så det blir ännu mer fokus på feelgood här inne framöver. Att må bra och känna sig bra är ju så brett och berör så många plan..
Vi ses lite senare och ha en äggstra fin påskafton så länge raringar!

1 thoughts on “En äggstra mysig frukost

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.