The feelgood project

Vad kan man göra för att må bättre? Var får man energi och livsglädje ifrån? Hur gör msn för att trivas med sig själv och livet..? Allt så t och säkert lite till kommer att blandad högt och lågt, djupt och ytligt i vad jag hoppas blir en bra mix på min nya kanal. Var? På youtube så klart.. jag kallar det
”The feelgood project” hoppas ni hänger med♥️

Jag har velat lite fram och tillbaka, inte kunnat bestämma mig för språket.. engelska eller svenska.. inte känt att jag haft tiden eller rätt kamera.. men nu faller allt på plats.. det kanske inte är perfekt.. men det gör inget.. jag är inte perfekt så då är det väl lika bra att vara köra och sluta tänka så mycket på det. Jag får öva och bli bättre allt eftersom helt enkelt. Så hoppas ni är med mig på detta projekt.. låt oss må bra tillsammans♥️

2 thoughts on “The feelgood project

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.