15 min of fame

Vi borde alla få 15 minuters fame om dagen..
Alltså fame som i serien ni vet?
Alla vet väl vad Fame är/var.. eller kanske inte.. är väl gammal men äsch glad att jag fick uppleva det iallafall hahaha

Med andra ord handlar detta om dans.. 15 minuters dans om dagen håller nog doktorn borta eller något åt det hållet iallafall.. få saker har så står inverkan på vårt välmående som dans. Ibland saknar jag det lite.. kan tycka att det i Sverige finns lite plats för spontandans i vardagen men sen så har det ju varit förbjudet med dans under så många år i detta land. Det var väl bara något år sedan som lagen ändrades och man tilläts att dansa på offentliga ställen..? Bara en sån sak, att förbjuda dans. Säger ganska mycket om ett land och dess kultur.

I min italienska familj är jag van vid att man dansar ofta och alla dansar med alla, oavsett ålder och kön.

Jag gick ihop med min danslärare Marcela som driver profileraddans för att prata lite mer om hur dansen påverkar oss positivt.. visste ni bland annat att det hjälper mot demens? Inte konstigt att vi har ganska många dementa i detta land.. vi dansar för lite💗

Se hela videon här.. en del av mitt Feelgood project

1 thoughts on “15 min of fame

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.