Jeansjacka remake

Älskar att göra remakes.. ändra och göra om till mitt..
Fick frågor ang min jeansjacka som jag la upp på instagram idag.. det är en av mina remakes. Tänkte förklara vad jag gjort.

Jag köpte en jeansjacka i modell petite på kanske HM eller ngn annan budgetkedja.. minns ärligt talat inte längre.. det var för några år sedan.. den var klädd med tweed.. och såg lite chanelig ut..

Jag klippte av kragen för att göra den än mer som den klassiska lilla ”black jacket”.. Har Chanels bok där de gjort om om och bär jackan på massa olika sätt. Det var bra inspiration! Sen satte jag helt respektlöst på Chanelknappar på jackan hahaha
Kanske knäppt kan en del tycka men jag tycker det är kul, vad är väl kläder och mode om onte något roligt och kreativt? Dessutom ett bra sätt att återbruka. Plagget som knapparna satt på tidigare hade helt klart gjort sitt..

Har alltid satt saxen i alla slags kläder, sytt in, sytt om. Färgat, lekt skapat. Kul att göra något eget, prova du med😃

Kram💗

3 thoughts on “Jeansjacka remake

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.