Cashmere set – bästa reskläderna

Flyger man långt så är det underbart med extra sköna kläder inte sant? Ikväll åker vi ju till NYC och tänkte passa på att tipsa om denna drömmiga resoutfiten i 100% cashmere.. jag har alltid velat ha ett set med mysbyxor och tröja i ljusgrå cashmere men jag har alltid varit för sent ute.. de har alltid sålt slut i min storlek. Men nu har jag äntligen kommit över ett set. Älskar det!!

I helt perfekt grå nyans och med mysbyxor med liten mjuk mudd längst ner..gör detta till det mjukaste och helt klart skönaste reskläder jag haft.. eller reskläder och reskläder kommer nog bo i dessa på fredagsmyset framöver..
Setet är från 8 design och du hittar det här. Jag har storlek small i mina kläder och de sitter helt perfekt. (Jag är 164 cm)

2 thoughts on “Cashmere set – bästa reskläderna

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.