Skummande hårvård som lyfter och fräschar upp

Har ni sett att jag nyligen klippt håret kort igen? Lite ljusare är det med.. för att det inte ska kännas så ”tomt” så har jag i samarbete med Vision Haircare testad två av deras nyheter Foam Texture och Thicker. Håret känns tjockare och mindre flygigt utan att det tyngs ner eller känns stelt och tråkigt..

Texture Foam fungerar även som ett slags torrschampo fast i skumform.. luktar schampo och nytvättat gör det med. Så man får den där rena känslan även om man inte hinner tvätta håret. Jag försöker tvätta håret mindre ofta, vilket är svårt. Gillar ju den rena känslan samtidigt som man vet att håret mår bättre av att tvättas mer sällan.

Vision Haircare är grundat i Varberg, lite roligt med svenska och lokala entreprenörer tycker jag.

Detta är ett inlägg i samarbete med Vision Haircare.

5 thoughts on “Skummande hårvård som lyfter och fräschar upp

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.