Saunachill i Göteborg

Jag tog kvällståget och checkade in på Radisson Riverside i Göteborg för ett häsotreat.

Jag fick rum 444 med utsikt över vattnet.. visst är det speciellt att se hav och vatten från sängen..? En dag ska jag ha ett sovrum med utsikt över medelhavet.. tog lite frukost på rummet innan dagens hälsotreat.

Efter frukosten tog jag hissen upp till wellnessdelen som ligger högst upp och har en taktersss med utomhusjacuzzi och loungedel.
Vi började morgonen med att köra ett lite annorlunda yogapass med Elaine de Souza inne i den varma relaxavdelningen. Ett himla fint sätt att väcka kroppen på. Underbart, tack för det Yogobee💙

Sen fick vi prova på saunachill som jag blev helt tagen av! Linda Myrberg höll i det och hon är så otroligt duktig, berättade om massa intressant fakta kring bastubadande och när vi fick prova bastun i kombination med rörelser, andning och eteriska oljor för att sedan omväxlande kyla mer oss för att börja om igen fick jag en sådan himla skön känsla i både kropp och knopp.
Ska sätta ihop ett litet videoklipp till er så ser ni mer av detta.

P bilden ovan ser ni isen vi hade inne i bastun
med Lindas superspecialla oljor och den ätbara ansiktsmasken på kokosolja, havtorn och honung. Mums för huden!

Vi sprang in och ut mellan bastu och terass och kalla duschar..

Hoppade lite också i farten av all adrenalin och shotade havtorn från Nordin superfood.

Efteråt åt vi en jättegod lunch tillsammans innan jag tog båten över till centrum och strosade runt i ett himla mysigt Göteborg i vårskrud. Så länge sedan jag var i Göteborg så det var verkligen jättemysigt!

Blev en himla fin start på helgen!
Lite detaljer:
Tröja HM
Jeans Gina Tricot
Skor Adidas
Väska Gröna Gredelina
Solglasögon Celine

2 thoughts on “Saunachill i Göteborg

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.