Hudfärgade skor, nude

Älskar hudfärgade skor. De är så snälla och förlängande för benen. Passar till alla färger gör de med. När jag reser brukar jag oftast packa ner ett par hudfärgade skor eftersom de går med ALLT.

Vad som är hudfärgat varierar så klart från person till person och om det är början eller slutet på sommaren. Dessa har jag oftast på mig under våren och början av sommaren. De finns på Rizzo Shoes och är en av deras klassiker så de brukar ha denna variant varje år. Har dem i svart också för de ör så sköna.
När vi varit i Spanien några veckor och benen är brunare så brukar jag ha ett par skor i mer cognacsfärgat läder för så brun brukar jag bli om fötter och ben.

Men nu är dessa ganska så perfekta. Jag har varit inne på kontoret under förmiddagen innan jag taxade ut och åkte och köpte blommor.. är typ det ända jag vill göra just nu.. sitta på huk och gräva i rabatten med solen i nacken. Så skönt när solen äntligen tittar fram.

Jag gillar hur benen inte kapas av när man har hudfärgade skor utan de fortsätter liksom och ger illusionen av liiite längre ben. Jag är ju bara 1,65 så varje cm räknas haha

Hann även förbi The Strand där vi firade lanseringen av boken ”Shop till You drop” av Patrik Wincent, ni vet han från lyxfällan. Boken är tänkt som ett stöd för dem som kanske shoppar för mycket eller har ett osunt beteende kring shopping. Tror att det är väldigt vanligt, man kanske tröstshoppar, nätshoppar eller bara känner ett ”måste”. Det räcker med att jag tittar till mig själv.. jag ändrade mitt shoppingbeteende radikalt för några år sedan.. känner inte alls samma behov eller önskan om att köpa saker på samma sätt som förr. Det är faktiskt en himla skön och befriande känsla.

Boken finns att köpa http://c.mtpc.se/tags/link/1451976

Fastnade på några mingelbilder.. här en på mig och fina Ninni från About that look (stylisten som är beteendevetare) som ni förstår så kan vi två verkligen gå igång på detta samtalsämne..

Dagens detaljer:

Solglasögon: Celine

Kofta: Busne

T-shirt: Sezane

Jeans HM (old)

Skor: Rizzo shoes

Korgväska: liten butik i New York

Accessoarer: samma lilla butik i New York

2 thoughts on “Hudfärgade skor, nude

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.