Fredagsglow

Försöker göra mig lite extra fredagsfin med hjälp av Babors ampuller.. har nämligen fått chansen att prova detta paket med olika sorters livräddare.. iallafall hudräddare. Detta inlägg är ett samarbete med Babor.se

Gillade denna som heter Glow.. älskar ju glow, lyster och hy som glänser lite.. vill inte vara helmatt..

Babor har nyligen lanserat en helt ny hemsida och erbjuder nu 20% rabatt med koden BABORLOVE20 fram till den 13/5. Ett bra komplement till mina laserbehandlingar och syror som är lite tuffare mot huden. Viktigt att vara snäll också mellan varven. Blir bra balans.

Perfekt när man vill känna sig lite extra fin på en fredag tex💗

1 thoughts on “Fredagsglow

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.