Back to black – en dagens

Morgonpigg idag med! Var tidig till morgonmötet med Paradiset och deras leverantörsträff och då hade jag hunnit med att träna med.. härlig känsla!

Efter mötet tog jag en runda i Kungsan, tänkte jag skulle passa på när jag var i krokarna och innan körsbärsträden blommar ut.. man får tycka vad man vill om alla foton av dessa blommor som dominerar på sociala medier just nu, men vackert är det..

En rosa himmel och en blombladskantad gång..

Är glad att jag inte lider av pollenallergi så man kan njuta av allt som fullkomligt exploderar nu.. mina barn är otroligt allergiska men inte jag eller min man.. undrar vad det beror på..? jag misstänker att det är för att de är inomhus mer än vad vi var när vi var små.. vad tror ni?

Har ni varit förbi Körsbärsträden i Kungsan i år?
Efter mötet drog jag in till kontoret precis innan det kom en riktigt ruggig och kall skur.. usch vad jag är less på kylan nu. Hoppas detta är sista nu och att vi får lite värme snart. Har så otroligt svårt för kyla. Gör ont i hela mig när det är kallt och jag blir sur som en citron.

Dagens detaljer hittar du här;
Svarta jeans HM shape up
Skinnjacka Mathilde
Svart tröja Zara
Skor Zara (förra året)
Korgväska NYC
Solglasögon Celine

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.