Dagens blågula på bryggan

För första gången på väldigt så länge vaknade jag utvilad vid 06:15 idag.. så skön känsla. Tror det är en kombination av yogan, mera grönsaker och allt trädgårdsarbete.. pigg som jag var så åkte jag till gymet för att springa och köra lite armar och rygg..
I omklädningsrummet började jag prata med en himla go tjej som visade sig vara akrobatiklärare och helt plötsligt balanserad jag i luften av henne.. hahaha hon lyfte min morgon! Fysiskt men även mentalt! Underbar person💗 Efter gymet blev det en stund på kontoret. Massa leveranser och paket som både skulle komma och gå iväg. Så mycket nu med alla nya återförsäljare, men roligt!

Vi väntar på ny leverans av stråväskor bl a, men denna variant i miniformat finns fortfarande kvar i lager.

Idag blev en blågul dag.. fulsnygga manrepellentjeans och gul t-shirt. Varför är det så? Min man avskyr denna typ av jeans och jag gillar dem..:)

Jeansen finns här
och toppen finns här
Stråväskan finns här

Jag känner mig piggare än på länge och ska försöka äta ordentligt och träna lite var eller varannan dag nu innan sommaren drar igång.. 6-7 veckor kvar nu bara så det är nära nu!! Så underbart!

Hoppas er dag varit fin💙

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.