Söndagsbrunch med Nespresso

Detta inlägg är i samarbete med Nespresso.
Oftast fixar jag frukost och mys själv till familjen. Tycker om att duka fint och lägga upp maten trevligt.. men idag fick jag hjälp av Nespresso som budade över en mysig frukost till oss så vi kunde njuta av vårt kaffe lungo tillsammans med en riktigt lång frukost. Kaffe lungo passar mig perfekt för jag tycker alltid mina koppar har hål i botten och tar slut alldeles för snabbt!!

Himla uppskattat av alla i familjen ♥️

Kaffe lungo är en större kopp kaffe som räcker längre.. lite mer som det svenska kaffet.. så är ni i Italien och saknar svenskt kaffe så kan ni be om en lungo kort och gott. Alltså en lång kaffe. I Spanien blir det en largo..

Så himla bra med en stadig frukost just idag när vi river terassen och ska ta bort allt bråte i trädgården! Önskar er en himla fin dag i solen. Njut i mängder ☀️

1 thoughts on “Söndagsbrunch med Nespresso

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.