Vita klänningar som inte kostar skjortan!

Avslutningstider, student, kalas, dop.. ja det brukar bli en del festligheter under denna tid. Kan bli dyrt om man har flera barn.. I samarbete med tyska Lesara har jag därför valt ut mina favoritklänningar som inte kostar skjortan. Dessutom är de lite ovanliga, Ledara är ju väldigt nytt i Sverige.. för dem som tycker om att inte klä sig precis som alla andra. Jag gillar inte slit och släng men jag gillar inte heller att vissa barn och ungdomar inte känner sig fina på speciella dagar som avslutningar tex. Alla har samma rätt att känna dig fina oavsett familjens ekonomi. Jag om någon borde veta.. Strax innan jag fick första barnet hade jag jobbat utomlands och pluggat.. så jag fick klara mig på 2500kr i föräldrapenning från Försäkringskassan.. en utmaning kan jag lova. Missförstå mig inte nu, jag klagar inte och Alma var faktiskt väldigt planerad. Men det var inte alltid lätt alla gånger. Därför tipsar jag gärna om dessa budgetalternativ.
Är ni med? Först ut är denna med volang. Gillar att man kan öppna knapparna och välja hur mycket ben man vill visa. Bandet i midjan gör den lätt att anpassa.
Finns här missa inte rabattkoden längre ner som ger ytterligare 10% rabatt!

Sedan denna i mer avslappnad stil.. jag bär den över jeansshorts men passar lika bra till poolen som sommarfesten.

Jag kan även erbjuda er en rabattkod.
Med kod: paciello10 får ni även 10 % rabatt på de redan låga priserna.
Klänningarna nedan är även de några som jag gillar..vilken väljer du?
1. Maxi 2. Midi 3. Mini

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.