Åtets första melonpizza & läskande drink

Lever på melonpizza under sommaren.. så enkelt och gott.. toppar den med lite olika saker beroende på vad jag känner för och har hemma.. lite som pyttipanna, man öser på med sånt man har till övers.. idag möbler det kalkonskivor, fetaost och basilika. Enklast är oftast godast.,

Att sitta en stund i solen efter jobbet och njuta lite innan middagsstöket kör igång.. det är underbart om du frågar mig.,

E vattnade i trädgården medan jag plockade ut lite gottis..

Jag hittade på en läskande drink i farten med.. en alkoholfri variant som blev galet god så jag delar med mig av recept på den längst ner.,

Såg ni förresten på stories inne på instagram vad jag fyndade igår? Annars kommer den här igen.,

En Wassily stol, designad av Marcel Breuer för Bauhaus redan 1925. Har velat ha stolen så länge och nu hittade jag äntligen en på Blocket för en överkomlig peng. Så glad! Marcel Breuer är en av mina favoritdesigners.

Var ju tvungen att provsitta innan jag körde hem den., tänk vad man kan hitta grejer i Midsommarkransen!

Plockat in syrénkvistar till henne med så hon skulle känna sig välkommen hos oss..
Anyway hör kommer recept på drinken med:
Häll följande i en mixer i lika delar:
Vattenmelon
Aloeveradryck naturell
Färska basilikablad efter smak.
Häll upp på glas och fyll på med
Sprite zero / prosecco
Toppa med krossad is och mer basilika
Njut på en gång!

7 thoughts on “Åtets första melonpizza & läskande drink

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.