Somrigt med citrongult & hemmakontoret

Det blev lite jobb idag ändå.. skrev just avtal med en himla duktig PR byrå som ska vara GG’s fönster mot pressen framöver. Vi kockar igång med pressvisning g nästa vecka så jag åkte över med lite produkter och så signade vi avtalet.. sen åkte jag och köpte citroner! Kändes som ett bra sätt att fira på haha
Dagens detaljer finns längst nerför de som undrar💛

Svepte en matcha latte med krossad is innan jag började fixa med middagen, så goda dessa nya oatlys. Cold brew är en annan favorit!

Jag har även flyttat runt på lite möbler (igen!)
Tog upp en stol och ett smalt skrivbord som stått i vardagsrummet in till sovrummet istället. Det blev lite trångt med den nya Wassily stolen annars.
Tyckte det blev bra.

Det behövdes faktiskt ett litet skrivbord häruppe.. kändes lite tomt utan det jag sålde. Men tycker denna i mindre storlek passar bättre än det större jag hade förut. Nu har jag äntligen någonstans att lägga mina pennor igen!

Dagens detaljer hittar ni här:
Byxor HM (förra året)
Blus Forever 21
Korg Gröna Gredelina
Skor (Spanien)

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.