Stockholm Beauty week och mina favoriter

Igår morse hölls pressfrukost för Stockholm Beautyweek, många hängivna entreprenörer och proppfullt i salen trots värmeböljan.
Jag brukar ju själv ställa ut på denna minimässa men i år beslutade jag att avstå eftersom jag jobbar så mycket med utveckling och med agenturen nu. Lite skönt faktiskt att bara vara besökare. Presspåsen var väldigt välfylld och innehöll en hel del roliga produkter. Låter bilderna tala lite för sig själva..

Det blev kramkalas och roligt att hälsa på alla goa personer..

Foto: Katriina Mäkinen

Vissa av de produkter som ställdes ut och som fanns i presspåsen fångade mitt intresse lite mer än de andra, vilka blev mina favoriter? Jo dessa gillade jag lite extra mycket.,

Tan Organic! Wow! Helt ekologiskt bus (brun utan sol) som inte luktar bus och som är snäll på så många olika sätt, provade på en gång.. se resultat på denna bild här nere… (min klänning på bilden kommer härifrån)
Kommer med en brun och mjuk vante. Så smart med brun vante så den inte ser sunkig ut efter en enda användning. Tack!

Serum från Anne Semonin, bronzer från Anastasia och Reserol kosttillskott som är en liten film som man lägger i gommen och sägs ha föryngrande egenskaper, ja tack!

INC.redible Glow Girl och…jelly shot med avokadoolja för mjuka läppar. Jättefina produkter.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.