Roll it! Jag rullar bort mina hudproblem

Kan man rolla eller rulla bort sina hudproblem? Jag var lite skeptisk till dermarollern till en början men om man tänker efter så är det ganska logiskt. Minimala nålstick som bokstavligt väcker huden så den aktiveras och börjar läka igen. Små kanaler som gör att serum och produkter tas upp 90% mer av huden. I samarbete med Swiss Clinic har jag testat dermarollern för ansikte med 0,2 mm nålar. Läs vad jag tycker här nedan..

Jag har kört 5 dagars tolkning och fem dagars vila. Det känns som jag bokstavligt talat rollat bort mina hudproblem! Porerna har blivit synbart mindre och huden har blivit rosig och slät på ett sätt som jag inte sett på flera år.

Efter att jag såg hur bra det blev när man gjorde det löpande så letade jag fram en gammal roller med 1 mm nålar som legat bortglömd i badrumslådan.. börjat rolla även benen för mer lyster. Även himla bra för bristningar och celluliter.
Har kombinerat den med tan Organic och mina egna oljor från Gröna Gredelina.. blir så bra! Har även rollat min solskadade hud under bysten och den börjar faktiskt reagera vilket jag inte hade förväntat mig.
Så har du en bortglömd roller hemma i lådorna tycker jag att du ska ta fram och testa igen!
Jag kör på kvällen då man blir lite röd i huden. Det kickar även igång min blodcirkulation för jag blir alldeles varm i kroppen och avslappnad. En bra kvällsrutin. Om du inte har en dermaroller så kan jag rekommendera Swissclinic.

Så tänk inte så mycket utan ”just roll with it”
Love

4 thoughts on “Roll it! Jag rullar bort mina hudproblem

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.