Ju mer desto bättre..denim och syrener

Fredagskänslan är på top idag.. och fredagsblommorna fixade jag redan imorse. Tog med mig en kopp kaffe ut i trädgården och klippte av några kvistar från en av våra syrénbuskar.. eller några och några.. det blev en hel del men ju mer desto bättre inte sant? More is more haha!

Älskar när köket badar i ljus och nu badar även hela nedervåningen av en magisk doft av sommar och barndom.. syrenernas doft är barndom för mig.. skolavslutning och springa barfota på varm mark.

Idag har jag haft möte med Apoteket hjärtat, vi planerar en rolig kampanj ihop så håll ögonen öppna. Kul med samarbeten.

Körde på en casual friday idag med denim on denim on denim..

Den här helgen ska jag bara vara och njuta, nästa vecka blir intensiv så ska försöka landa så mycket som möjligt. Fånga en solstråle och äta vattenmelon. Men ikväll blir det date i soffan med Angelo. Vi ska kolla på en film han valt, Tjuren Ferdinand. Den nya alltså.. så vi ska dofta på våra syrener och göra som Ferdinand. Det borde vi alla göra oftare. Stanna och dofta på blommorna.

Hoppas ni får en jättemysig fredagkväll raringar🌸

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.