En italiensk kruka

Jag är en riktig syditaliensk kruka, alltså badkruka.. ska mycket till för att jag ska ta ett dopp. Mycket värme framförallt… så det kan se ut så här när krukan välter över..

Men idag blev det ett dopp i poolen.. så skönt..
Morgonen började med joggingtur vid havet och sedan in till stan för massage och carboxytherapy. Har nämnt det förut.. absolut bästa behandlingen mot celluliter bl a men även bristningar och slapp hud.. när jag är här nere kör jag alltid intensivt med 2-3 behandlingar i veckan. Unnar mig det. Mina ben älskar det!
Så efter knatande i stan var det himla skönt att komma hem och lägga sig en stund i solstolen vid poolen.,

Tog med mig lite körsbär och slumrade nog till där lite grann efter att de var uppätna.,
..och efter ett tag tig sig krukan ett dopp.. tro det eller ej.,

Rätt så uppfriskande ändå💦

Om ni vill se lite mer hur jag äter nu under semestern så kan jag tipsa er om att följa mig på instagram och spana på stories..där jag kommer att dela mer mat och hälsa. Semester för mig är att ta hand om mig själv extra mycket nu när man har mer tid.
Puss o kram

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.