Morgonmys har guld i mun

I samarbete med Newport Home.. Vissa stunder vill man packa in i små paket och kunna ta fram senare för öppna och njuta av igen.. som att kunna mysa krispiga täcken på terassen och njuta av soluppgången med en kopp kaffe..

Ni vet hur jag brukar skriva om visualisering, göra moodboards eller rättare sagt dreamboards.. om hur det faktiskt funkar.. jag tänkte jag skulle berätta att jag hade en dreamboard för ca 6 år sedan. Då när vi bodde i en liten 3:a på 74 kvm i Liljeholmen. 2 vuxna, två barn, en hund och en himla massa skor.. inget fel på det egentligen. Ganska normalt och vanligt. Men jag hade en dröm om ett vitt trähus med knarrande trägolv, högt i tak, terass med adironstolar. På min dreamboard hade jag en bild inte olik denna, tror den var från Newport men kan ha varit Lexington eller Ralph Lauren med.. men de har ju lite samma känsla.. och titta nu sitter jag här! Helt galet ju, ville alltid ”leva” i en sån reklambild.. fluffiga kuddar och randig pyjamas 😍 hahaha..

Livet är allt bra lustigt ibland,, eller så är det så att du omedvetet gör val och väljer väger som leder till dina drömmar om du visualiserar dem, pratar om dem, ser dig själv i dem, säger och tror att det är möjligt.

Idag känns det därför lite extra roligt att jag får sprida Newports sommarkampanj.. jag är bokstavligt talat i en Newportreklam hur kul är inte det? Hur livet lever?
Erbjudande gäller på allt i webbshoppen som fyller 3 år! (gäller ej i våra fysiska butiker)
Erbjudanden ger mellan 20-70% rabatt och ger rabatt på allt.
Pågår under v.24 tors-sön, 14/6-17/6
Jag älskar mitt bäddset därifrån.. så där frasiga och härliga ni vet..

Badlakanen är också ljuvliga.. nästan som filtar. Perfekt till lata dagar vid sjö och hav.

Önskar er en riktigt härlig dag och förminska aldrig dig själv eller dina drömmar.
Puss!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.