Linneplagg, en favorit på sommaren

Inviger mina nya vita skor med lika vit klänning. En klänning i lin.. mitt favoritmaterial på sommaren. Speciellt när temperaturen stiger. Luftigt, svalt och lika fint skrynkligt som slätt..
Om jag får bestämma.. vilket jag får när det kommer till mig själv, så är en linneklänning ett av basgarderobens pelare. Gärna vit eller beige. En klassiker som kan följa med länge.

Bananklämma i håret med.. finns det något enklare? Så kul att den får komma tillbaka ut i ljuset igen.. såg ni att den fanns med på flera stora high end visningar nyligen? Om du missade det så vet du det nu.. kanske har tom en i badrumsskåpet. Dags att damma av den då och ta ut den på en sväng..

4 thoughts on “Linneplagg, en favorit på sommaren

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.