Gårdagskvällens lilla svarta

Spelar inte så stor roll vad man gör under dagen.. på något vis så börjar och slutar den vid stranden.. min favorittid är vid 20-21:30. När solen står lägre och ljuset blir mjukare. Stunden precis före själva solnedgången. Det är min favorit. När allt blir gyllene och inlindat i mjukt sken. Har alltid gillat den tidpunkten och på vissa platser är det ljuset lite mer speciellt än på andra platser. Paris är ett sånt exempel, trots avsaknad av hav. Skagen ett annat.. runt omkring medelhavet generellt.. Miami har också ett magiskt ljus.. och Havanna har jag fått höra. Inte kommit dit ännu tyvärr för att uppleva det själv.

Tycker om att ta av mig skorna och känna den ljumma sanden på kvällen.. hellre än den stekheta ytan den har mitt på dagen.. när folk går från stranden.. då går jag gärna dit.. mot strömmen..

Vi tog även en jordgubbsjuice..på färska jordgubbar. Promenerade längs strandpromenaden. Har alltid gillat det sedan jag var liten och vi gick längs Lungomare i Napoli.. uppklädda och fick varsin glass eller söta nötter..hela kusinflocken tillsammans.

Kom att tänka på det nu när vi haft E’s faster på kort besök tillsammans med barnens ena lilla kusin.

Mysigt att avrunda dagen och kvällen så.. kanske ett försök av mig att ge barnen samma eller liknande minnen. Nostalgi. Är sån himla romantiker.

Dagens detaljer

Klänning från Nelly men verkar vara slut online
Linneskjorta från Gina Tricot
Sandaler köpta här i Spanien

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.