Khakigrön baddräkt

Detta inlägg är i samarbete med Hunkemöller. Visst är det kul när modeföretag väljer modeller i alla möjliga storlekar, åldrar och utseenden.. fler och fler börjar inse att det är en fördel och inte nackdel.. lite roligt då att jag får representera Hunkemöller, jag med mina 1,65, mina italienska lår och kurvor.. bristningar och inte 20 år längre. (Det var länge sedan btw)

Så apropå kurvor.. gillar denna baddräkt med snörning i midjan.. så man kan anpassa den efter olika dagar och måltider.. typ före pizzan och efter.. hahah.. eller om man är gravid.. iallafall en bit in på graviditeten..

Jag klippte upp bandet längst ner så det lättare går att spänna.. eftersom jag har bredare höfter och mindre midja får jag alltid så mycket överskottstyg vid midjan.. men nu kunde jag bara dra åt och anpassa till mig! Utan att det fladdrar i ryggen.. inne på stories på instagram kan ni se hur jag gjort..

Sjalen är också från Hunkemöller och passar lika bra i håret, som strandlakan eller att knyta som en kjol/klänning.

Matchar med min väska från Gröna Gredelina så klart..

Baddräkten och sjalen är från Doutzen kollektionen: Doutzen summer stories..

https://www.hunkemoller.se/se_sv/doutzen-kroes/doutzen-stories.html denna är en favorit från hennes kollektion för Hunkemöller.
Jag gillar färgen jättemycket!

Dagens detaljer
Baddräkt Hunkemöller här
Sjal Hunkemöller här på rea nu!!
Klänning HM
Väska Gröna Gredelina här

7 thoughts on “Khakigrön baddräkt

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.