Bila genom Europa

Att ta bilen genom Europa är vi vana vid, har gjort sedan jag var 3 månader och tror jag bilat oftare än vad jag tagit tunnelbanan typ.. nu är det dags att rulla upp norrut igen..

Att bila är ingen stor grej för oss, vi kan vägen ner till medelhavet med bundna ögon. Man hittar alltid hem liksom💙

Vi gör bilen extra mysig, tar bort tredje raden med sittplatser och lägger in madrass, täcke och kuddar, tom en vattenkokare och kaffe har vi med oss så vi ska klara oss genom Tyskland och deras äckliga kaffe och mat. Gillar verkligen inte Tyskland. Bodde ett tag i Schweiz som ändå är lite bättre och totalvantrivdes. Om livet skulle straffa mig så skulle det vara att bo i Tyskland. Vilken plåga.

Tur att vi alla är olika och jag har turen att kunna välja var jag ska bo. Så tacksam. Gillar ni att bila?

Jag är totalt opretentiös när det kommer till att bila, kan likaväl sova i bilen och bada i havet (leta efter stränder med duschar☺️) som att ta in på hotel. Båda har sin charm.
Om någon undrar vad det är för bil så är det en Cadillac Escalade platinum och den är etanoldriven.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.