Back to basics

I samarbete med OrganicBasics.. Back home again, ja nu är jag tillbaka hemma i mitt svenska hem igen. Fast frågan är vad som börjar kännas mest hemma egentligen.. Spanien eller Sverige..? Har gått runt här hemma i en dåsig dimma, hittar ingenting. Det tar väl ett tag innan man kommer tillbaka på riktigt rent mentalt. Har mest bara packat upp lite smått. Tagit det lugnt. Så varmt här hemma. Letar efter skugga.

Tillbaka till verkligheten, tillbaka till basics. Hade några paket som väntade här hemma när jag kom innanför dörren. Tex dessa supermjuka och sköna basicplagg från OrganicBasics tror jag hittat nya favoriter! Du får 20% rabatt på dem med min kod linapacielloxOB20​. Äskar hur de sitter och hudfärgat är min favorit när det kommer till underkläder. Passar under allt.

Kommer ni ihåg att jag skrev om dem förut och att jag var så nyfiken på att testa! Och nu kom de.

Tror jagar lite kär. Om jag får välja så väljer jag helst ekologiskt på alla olika sätt, och när det är så här snyggt blir man ju ännu gladare. Känns ännu bättre att just de plagg som är närmast kroppen är riktigt schyssta, inte bara mot miljön utan för mig med. Fint❤️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.