Leopardkjol i midi

Har skolkat lite denna vecka.. från jobb, blogg och annat. Men det behövdes. Har gymat, fikat, tagit sovmorgon och idag hade jag date med Anna-Karin för vinlunch och shopping. Bara varit. Det är en himla lyx att kunna bestämma lite så över sin egna tid när man är egen företagare. Mitt problem är bara att jag nog är en ganska sträng chef för mig själv och duktighetssyndromet sitter djupt. Jobba varje dag för det är det man ska göra. Så ser systemet ut. Fast egentligen så måste jag ju inte. Måste, men måste inte. Ja.., ni fattar. Hursomhelst så tog jag en liten brejk. Skönt.

Det blev lunch på Riche, massa prat och mys. Skönt att sitta på långlunch mitt i veckan. Helt utan stress.

Espresso på maten.. sen hade vi energi för att shoppa lite.. höstfint sim börjat komma in i butiker nu.. Passade även på att kika på höstkollektionen på HM Home. Hittade lite som jag kanske köper längre fram. Provade även en vinterjacka. Blev lite kär. Men brukar göra så. Prova . Vänta. Fundera lite. Hålla nere impulsköpen. Brukar bli bättre då.

Dagens detaljer hittar du som vanligt längst ner i inlägget.

Dagens detaljer

Skor Mango här
Kjol Zara
här
Blus Lindex
Väska Fendi
Solglasögon Celine
Klocka Cate & Nelson

1 thoughts on “Leopardkjol i midi

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.