Inga mattor mer

Inatt var jag uppe och nattvandrade.. eller nattinredde kanske är mer lämpligt ord..?
Fick en impuls och var tvungen att ta bort alla mattor. Vet att man brukar ösa på med mer textilier, mattor och filtar inför hösten men nu blev det tvärtom. Mattorna är 200 x 300
Stora och tunga och jag höll på där mitt i natten och flyttade möbler och mattor.. haha gäller att passa på när lust och energi sammanstrålar.

Jag flyttade in mitt barskåp i teak hit on till vardagsrummet för jag ville få in lite av den trätonen här inne med. Gillar verkligen teak tillsammans med grått och några stänk svart och vitt. Sobert. Maskulint.

Kaminen fick lite dekoration på höjden. En slags kompensation över bristen på sekelskifteskamin. Så synd att tidigare ägare rev ut. Får ont i hjärtat.

Soffbordet ska bytas ut.. ligger ute på blocket nu om någon skulle vara intresserad. Jag har en idé om ett egendesignat bord som jag skulle vilja genomföra..

Från matsalen in till vardagsrummet.. här stod barbordet i teak om ni minns.. nu står det en bänk jag haft under tv:n här istället..

Jag kommer att fortsätta min förvandling av nedervåningen allteftersom. Äntligen har inspirationen och energin kommit tillbaka. Kanske den svalare luften eller järntabletterna eller en kombo av båda. Men kul och skönt att vara tillbaka igen!
Vad tycker ni om det mattlösa? Jag älskart! Känns så rent och luftigt.
Så det blir nog inga mer mattor för mig om än på ett tag iallafall.
Puss!

3 thoughts on “Inga mattor mer

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.