Friday flare

Äntligen fredag! Det har varit långa dagar med Formex. Dels allt förberedande innan och sedan alla dagar på mässan. Att ställa ut är jätteroligt men också intensivt och tröttsamt. Men nu är det som sagt fredag och det känns underbart. Nu rullar vi rakt mot helg!

Känner ni hur hösten ligger i luften? Svalare vindar och man kan plocka fram en jacka igen? Lite mysigt faktiskt.

Har så många tankar och idéer jag vill genomföra i höst, både hemma och på jobbet! Att stå på Formex mitt bland allra entreprenörer, företagare, kreativa och inspirerande personer triggar alltid igång skaparlusten hos mig. Skulle också vilja klämma in någon liten resa i höst.. kanske Paris eller Milano.. hmmm något att fundera över..

Paris på hösten är ju alltid underbart men Milano har jag inte varit i på flera år å andra sidan. Jag vill sitta och titta på folk. Dricka för mycket kaffe och några glas rödvin på kvällen när det kanske kommer en liten höstskur. Hur mysigt är inte det?

Men först tar vi lite helg och smälter allt från veckans intryck. En hel del. Så roligt med alla nya återförsäljare både i Sverige men även tex Tyskland. Nyp mig!

Det ser helt enkelt ut att bli en fantastisk höst!

Fotograf: @sthlmstrangers

6 thoughts on “Friday flare

  1. Linapaciello says:

    Hej fina Ella! Tack för att du lämnar så fint avtryck här på min blogg. Jag har varit egen företagare sedan 2006, jag har flera företag som jag driver idag, bla har jag grundat och driver företaget Gröna Gredelina, spana gärna in det på tex instagram. Puss och kram.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.