Nya gymkläder motiverar

Jo men lite så är det nog.. nya gymkläder kan sätta lite fart på motivationen inte sant?
Det var länge sedan jag köpte nya gymkläder så det var nog dags.. hittade dessa nyligen och gillar den höga byxan..

Blir lite som en morot. Jag vill även komma igång mer och bättre med min morgonträning igen. Så himla skönt att ha det gjort på morgonen men det är svårt för jag är ingen morgonmänniska, tar så lång tid för mig att vakna till på morgonen tycker jag.. men jag ska verkligen försöka för jag vet hur himla bra jag mår när jag väl är igång. Vill öka på, trappa upp. Det märks att ju äldre man blir desto hårdare måste man ligga i. Shit vad det tar tid för kroppen att reagera nu. Men fy den som ger sig eller hur? Tur att man är envis.
Länk till träningskläderna finns här
Storlekarna är normala och jag har small i byxorna och medium i topen. (Obs ej sponsrat inlägg)

Har även röjt lite i köket idag.. luftar mina trägolv.. de började bli hula under mattan så jag tog mattan även i köket.. dekantera golv.. känns så luftigt nu här inne.
Plockade även ner tavelväggen och satte upp en av mina egna tavlor istället. Blev som ett annat kök nästan. Billigt sätt att göra om. Plocka bort grejer.. hahaha

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.