För första gången sedan jag var 15 år..

Så vad är det jag gjort för första gången på så många år? Ända sedan jag var 15.. något jag velat göra länge men alltid fegat ur.. blivit rädd. Tvekat och inte trott på mig själv.

Att våga Hoppa upp på moppen igen.. ja inte samma moppe jag hade då när jag var 15 så klart men ändå…
Det kanske inte verkar som en stor grej men det är det för mig. Till saken hör att jag sladdade och ramlade med min moppe när jag var 15 och sen har det inte blivit av att jag kört igen. Jo jag har ju suttit bakom andra men inte kört själv..

Så jag är är faktiskt väldigt stolt över mig själv idag som vågade köra moppe eller vespa.. jag gillar ordet vespa mer. Ut på vägarna och in mellan bilarna. Jag har flera bekanta som inte vågar köra bil ens i Stockholm men jag utmanade mig själv och jag fixade det!

Så himla smidigt! Körde förbi alla bilköer och enkelt att parkera, mindre soppa hår det åt också.

Min plan är att testa och se om detta är något jag kommer fortsätta med för då kommer jag nog att köpa en annan modell sen. En klassisk vespa. Kanske gräddgul.. till våren sen.

Men än så länge så kör jag på vår Eddies gamla, det funkar fint medan jag blir varm i kläderna.
Så himla nyttigt att utmana dig själv ibland. Jag ville ju verkligen åka vespa igen och nu äntligen hoppade jag över min trygghetströskel och gjorde det! Gud så härligt det känns!
Så idag vill jag uppmana till att utmana dig själv lite. Göra något annorlunda. Det kan ju faktiskt gå bra..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.