Att göra en tavla

Har jag gjort en tavla? Eller har jag gjort en TAVLA?

Ni vet mitt evighetsprojekt? Tavlan som ständigt byter skepnad.. jag tror den äntligen är klar nu.
Ett halleluja moment när man känner att yes! Nu sitter den.

Tavlan som mäter mer än 2 m x 1 m är stor. Det var från början en spegel som satt på en av Stockholms nattklubbar. När det rivdes hamnade den hos mig tack vare E. Sedan dess har den haft flera skepnader. Eldigt röd och orange, ljusrosa och grå,, beige under en kort period och nu äntligen tror jag den får vara så här..

Enkel, svart och vit. Modern. En bra kontrast mot det romantiska sekelskiftesdetaljerna.
Ibland måste man våga göra en tavla helt enkelt.
Det kan vara det som balanserar allt i slutändan.

1 thoughts on “Att göra en tavla

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.