5 tips för att öka måndagsmotivationen

Hur brukar ni motivera er själva att komma igång på måndagen igen efter helgen? Är ni supertaggade och inte vill något annat än att sätta fart på veckan eller känns det motigt med måndagar?

Jag startar min nya vecka med mustiga bruna toner. En kappa för det börjar bli lite svalt på morgonen nu.. har ni plockat fram någon kappa ännu? Jag älskar den här perioden när man kan börja klä sig lite mer lager på lager men utan att det är jättekallt.

Här kommer en kort lista på saker som kan göra din måndag lite roligare.

1. Göra roligare saker på måndagar. Sånt som du annars skulle ha gjort på en fredag..

2. Sätt på dig ett par sassy skor

3. Köp hem måndagsblommor

4. Jag har bokat in min hemstädning på måndagar och det gör verkligen att jag ser gram emot mina måndagar när vi varit hemma hela helgen och röjt runt.

5. Boka en aw eller en pw med en vän

Så passar jag på att slänga in ett litet stiltips.. Ett skärp i midjan på kappan gör att den får en helt annan stil. Den är egentligen A-formad. Ett enkelt sätt att förändra på som är värt att påminna om.

Måndagar är en bra dag att ”powerup” sätta tonen för hela veckan. En klack får en allltid att sträcka på sig och gå med lite säkrare steg.

Dagens detaljer

Solglasögon Celine
Kappa vintage
Skärp vintage
Skor Mango
Väska Ralph Lauren

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.