De top 5 bästa basicplaggen!

Även om trender kan vara roliga så faller jag alltid tillbaka på det klassiska. Det som består. År efter år. Jag tröttnar aldrig och det är allt rätt.. iallafall korrekt. Om jag bara fick välja 5 basicplagg så skulle min lista se ut så här..

1. Trenchcoat utan krusiduller

2. En vit skjorta

3. Klassiska blå jeans

4. Svarta skor tex loafers

5. En stilren enkel svart väska

4 thoughts on “De top 5 bästa basicplaggen!

  1. vesna says:

    Håller fullständigt med! Exact så ser min basic-lista/must have lista ut. Men jag saknar en av dem och det är väskan. 😉 Öppnade ett “chanel” konto för några år sedan där jag lägger undan lite pengar varje månad.
    Jag hittade ditt konto på insta för några dagar sedan och blev så förtjust. Så himla fina bilder och bloggen är så rolig att läsa. Den är väldigt fin och skiljer sig från andra. Ser fram emot nya inlägg!
    Kram Vesna

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.