SMYGTITTA LITE

…nästan nästan klart i vardagsrummet nu, det är detsamma men ändå nytt. Stuckaturen har kommit på plats och jag har målat klar den. Bra armträning när det är högt i tak och snirklig stuckatur som ska målas i alla små språng. Tänkte ni skulle få komma in på en liten smygtitt i vardagsrummet nu när vi nästan är klara.

Rulla ut mattan till er och så… hämtade denna matta på kemtvätten häromdagen och kunde inte motstå att rulla ut den i vardagsrummet. Det är ju lite mysigt med matta ändå. Speciellt nu när det blir höst.

Jag har tagit bort bänken under Tv:n och döljer uttag och sladdar med lite magasin..

Det runda bordet jag hade är sålt.. (Tack Blocket) och ett nytt finns på plats, ett jag gjort själv. Det kommer ett inlägg om detta bord snaaaart, lovar och svär :).

Så mycket snakeprint överallt nu att jag tyckte jag kunde plocka fram min gamla bricka igen. Ibland när man lägger undan saker så känns de som nya igen när man plockar fram dem. Stylar dem lite annorlunda och så känns det fräscht. Bra när man kan gå och shoppa i sin egna källare..

Nu när vi fixat och målat här inne så passade jag på att tvätta sofföverdragen med. Känns så rent och härligt. Så skönt med tvättbara överdrag när man har småbarn och hund.

En bit av stuckaturen ovanför min nygamla tavla.. Jag blev verkligen nöjd med hur det blev. Både tavla och stuckatur. Rummet fick den inramning det förtjänade.

Gardinerna går inte från taket som man brukar rekommendera för jag ville inte dölja stuckaturen så jag satte gardinen under istället. Det är ändå mer än 3 meter.. Den uppmärksamme märker att spegelväggen jag hade har jag plockat ner och vi har spacklat och målat om den väggen här bredvid gardinen.

..en smygtitt som sagt, återkommer med bild över helheten snarast. Men nu en liten onsdagsskål för ett väl utfört jobb.

2 thoughts on “SMYGTITTA LITE

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.