Höstens mysigaste halsduk, ett bugetkap

Soft macchiato sunday.. Ni har väl hört det där om att man klär sig som sin inredning.. men idag klär jag mig som söndagens kaffe.. krämigt, gosigt och varmt. Lite fluffigt med stänk av kaffe.. alltså som min macchiato..

Söndagen spenderades med en långsam morgon och lite målande på bordet jag gör själv.. mer om det snart.. efter det åkte vi över till vänner och åt chilenska hemmagjorda piroger med god pebre..(chilensk chilisås) eller jag åt chilisås med lite pirog..älskar chili!!

En avslappnad och mysig söndag helt klart.. älskar när man sitter länge och avverkar alla möjliga slags ämnen ett efter ett.. politik, kultur, genus, fördomar mm allt med högt i tak och med mycket självdistans. Lite vin och goda vänner. Vad mer kan man begära av en söndag?

Som grädde på moset fick vi med oss några empanadas hem♥️

Första dagen med halsduk för säsongen idag.. visst är den gosig? Det kan lätt vara säsongens bästa budgetkap. Du hittar den här..: Halsduk

1 thoughts on “Höstens mysigaste halsduk, ett bugetkap

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.